Áttekintés

Hat különleges kollekciót kínálunk.


Monte Titano

Szolid, élhető, csiszolt és enyhén strukturált termékek, melyek minden negyedik esztendőben frissítésre, átdolgozásra kerülnek. Vannak persze örök állandók, melyeken csupán egészen finom módosításokat eszközölünk. Akadnak, amiktől megválunk s helyettük új, az aktuális belsőépítészeti divathoz igazodó tónusokat vezetünk be. E családban kínálunk oxidálódó keményolajos felületeket úgy, ahogy uv-olajos fedésű és lakkos termékeket is.


Soulum

Ahogy a neve is mutatja, itt már lélek és intuíció dolga, mit művelünk a tölgyekkel. Nagyon sok kézimunka, mindenféle ismétlődés nélkül. Szabadkézi rajz. Kézzel kimunkált fózok, érdesített felületek, fűrészelt struktúrák. Hullámos, kézzel gyalult, antikolt, él-tört burkolatok, egyedi színvilágban. Vagány holmik.


Floorence

Természetes úton nemesített tömörfa burkolatok. Egészen mélyen strukturált alapokon, 5-6 napon át ismétlődő eljárásokkal érjük el, hogy a tölgyet anyagában színezzük. A fa szerkezete s csersavassága teszi elérhetővé e padlók varázslatos, egyedi színvilágát. Festékekkel, pigmentekkel nem másolható termékek. Pontos receptek, jól begyakorolt eljárások, modern technológia és végtelen türelem összessége az, amivel fejet hajtunk a Mediciek előtt.


Illuminati

A többrétegű padlógyártás igazi kihívása. Kalibrálatlan struktúra, ami annyit jelent, hogy e termékek tölgyfa fedőrétege a természetes szárítást követően, színoldalon nem kerül gyalulásra, csiszolásra. Speciális kefe berendezéseken készülő felület, melyen a fa teljes természetességében pompázik. A padlók színezése során itt is jobbára vizes oldatokkal, a természetben előforduló anyagokkal dolgozunk több napon át, míg végül olajokkal, waxokkal zárjuk be az eredményt. 120 esztendő kíméletlen viharait, a nagy fagyokat, az aszályos esztendőket, a napsütést kínáljuk három dimenzióban.


Imperium

Letisztultság, elegancia, komoly dimenziók. A Monte Titano nagytestvére, Illuminati kishúga. E kollekcióban sűrűsödik 10 évnyi padlógyártó ismeret, a folytonos fejlődésre, az egyediségre és tökéletességre való törekvés. Nyugodt struktúrák, gyönyörű, természetes színek. Mindez a legstabilabb padlóipari szerkezeten, értékes és mutatós szélességekben.


Hungarian Point

Bárhol a világban ez a kifejezés jelenti a csúcsban összezáródó halszálka padlót. Ironikus, hogy mi ezt idehaza francia mintának hívjuk úgy, hogy rólunk kapta a nemzetközi elnevezését. A padlóiparban chevronként is ismert termékeinket 45°, 60° és 66,5°-os csúcsszögekkel gyártjuk. E tradicionális burkolat a reneszánszát éli, termelésünkben folyamatos bővülést mutat. Ebben a kollekcióban soroltatjuk fel a hagyományos, 90°-os halszálka termékeinket is. Felületeiben a geometriához igazodó elegancia mutatkozik. Nincs szükség túlzásokra, a szemben záródó sorokon a fény különleges játéka nyűgözi le a tekintetet.Főoldal